Schoonheidssalon

Petra Dragt

VITAMINES

Producten van BOOZT Cosmetics bevatten vrijwel allemaal de vitamines A (werkt huidvernieuwend), B (werkt reinigend, opruimend), C (werkt herstellend) en E (werkt helend, voedend, versterkend). Hierdoor zijn onze producten goed voor elk huidtype omdat de huidcel deze stoffen nodig heeft.


MINERALEN

Ook mineralen hebben een gunstige invloed op de huid. Een huidcel bestaat voor een gedeelte uit mineralen. Twee mineralen uitgelicht: zink zorgt voor een goede afweer en helpt je huid jong en soepel te houden. Koper speelt een rol bij de pigmentatie van je huid. Het geeft je een gezonde en stralende huidskleur.


NATUURLIJK

Onze BOOZT Cosmetics producten bevatten alle stoffen die noodzakelijk zijn voor een gezonde en stralende huid. Zoals bijvoorbeeld Hyaluron zuur (werkt verjongend). Water (dient als transportmiddel). Rozenbottelolie (werkt huidvernieuwend en verzachtend). Daarmee brengen we de huid optimaal in conditie.Maar ook Bosbes, bleekselderie en algen zijn in onze krachtige producten verwerkt.

BOOZT Cosmetics is bijna 100% natuurlijk, heeft zeer hoge percentages aan  natuurlijke werkstoffen en is betaalbaar. De range van BOOZT Cosmetics is compact met eindeloze mogelijkheden om de huid specifiek op elk probleem te behandelen.

√  SPF 50

√  Zeer waterbestendig

√  Loopt niet uit als je gaan zweten

√  Kan over make-up aangebracht worden (ook onder make-up)

√  Bevat helemaal geen chemicaliën

√  100% natuurlijk

√  Zeer geschikt voor de gevoelige of zelfs allergische huid

√  Dermatologisch getest


De Boozt produkten zijn in de salon verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Ik adviseer graag welke produkten het beste bij uw huidtype passen.